2. 6. 2011

Czechman je tuu....

Tak je tu druhý pokus o zdolání pulironmanský distance, tentokrát Czechman. Přihlášeno neuvěřitelných 430 závodníku, odhadem tak 350 má zaplaceno, takže to je docela solidní. Sem zvědavej jak to bude vypadat ve vodě, první bojka je asi 700m daleko, takže to asi bude dobrá mela.

Z mojí přípravy mám trochu smíšený pocity. Po naprosto mizerný zimě kterou jsem víceméně celou promarodil a nebo čekal po nemoci až budu moct zase trochu trénovat než jsem zas spadl do další. O tom jsem už ale psal tak to nemá smysl rozebírat znova. Koncem března sem se konečně nastartoval a duben a květen už jsou měsíce za který se naopak nestydim, protože oba byly tréninkově na hranici mých časových možností, víc objemu už se moc nedalo, a intenzity bylo taky poměrně dost. Podrobnosti lze kdyžtak dohledat v mym tréninkovym deníku.

Takže jen souhrnně, letos (v zásadě ale duben-květen) se mi podařilo odtrénovat objemy 42/2377/408 (plav/kolo/běh), pak necelá stovka na veslech ale to se asi moc nepočítá. Bylo tam ale poměrně dost intenzity, zejména na běhu, běhá mi to teď o něco líp než loni. Kolo je taky docela dobrý, no a na plavání sem se za vydatné pomoci Dáši Svěrákový taky docela posunul, poslední patnáctistovka těsně pod 26 mě hodně překvapila, tak snad sem nezvoral počítání bazénů...:-))

Ambice na výsledek nějaké jsou, cíle mám 2. První je opatrný, aby se bezopakovalo to co loni na Doksymanovi, takže abych po proběhnutí cílem zhruba v podobném čase byl schopnej ještě rozumně fungovat. Druhý, trochu ambicioznější cíl je, pokud to pude dobře, posunout čas někam k 5:15. Letos plavu v neoprénu, to by mohlo nějakou tu minutu přidat, depa bych mohl taky zvládnout trochu líp. Kolo nevím, loni jsem jel docela dobře, ale mírně stáhnout bych to taky mohl. No a na běhu doufám že zbydou síly a já to zvládnu odběhnout tempem aspoň trochu blízkým 5:00/km. Chybí tam ty zimní objemy, tak kdo ví jak to dopadne.

Doplnil jsem ještě trochu výbavu, jednak ten neoprén, ten jsem kupoval už na podzim. Pak sem koupil nějaký legrácky, jako gumový tkaničky at je nemusim v depu zavazovat :)), pak kompresní vabronávleky (at s nima můžu i plavat a kolo pak odjedu bosky), brašnu na kolo za řidítka, sedlo Profile Design Kona, držáky na lahve za sedlo (uvidíme jak hrbolatá bude trať) a aero helmu Giro Advantage 2. No a pak sem si udělal radost a pořídil starší plášťový ZIPPy 404. Když to takhle sepisuju tak sem koukám spíš nakupoval než trénoval, to bude zas ostuda až doběhnu někde na chvostu...:-))

Připravený kolečko teď vypadá nějak takhle:


No nic, těšim se že se zas uvidím s několika známejma, moc jich zatim neni a některý znám jen přes internet...:) Všem kdo jedou přeju pěkný umístění, a ostatní co tu moje výplody občas čtou se můžou těšit na report ze závodu, který snad nebude tak "vzrušující" jako ten z loňskýho Doksymana.

2 komentáře:

  1. Nebyl sem si jistej tema bilejma plastema, byly puvodne pro jiny kolo, ale neni to spatny. Sice si na estetiku nepotrpim tak jak ty :-) - ale uz si videl kolo kterymu by ZIPPy neslusely? :))

    OdpovědětVymazat