21. 6. 2010

Tréningový log (týden 14.6.-20.6.2010)

Na tento týden bylo v plánu ještě trochu přitlačit a pak v příštím týdnu (před Dobříšskym Tvrďákem) trochu vypustit. Využil jsem záskoků na veslech za Jitku a naplánoval si tam těžší lekce, chtěl jsem doplnit větším objemem běhu přidat nějaký to plavání a aspoň jedno delší kolo.

Pondělí Volno, bylo potřeba, po víkendu všechno bolelo.


V úterý Ranní lekce v SCE, nová lekce, s rychlými úseky, pojata dost intenzivně...:) Večer běh, nožky z rána bolely, tak sem to vzal spíš volně. Panebože až už ta pejsina dohárá, zas sme potkali nějakýho ratlíka a co ta předváděla...




Ve středu zas nevyšlo plavání, já se fakt picnu, v 6 ráno sem asi 30min hledal plavky, marně. Hustý, dalši den sem si radši koupil jedny rezervní. Večer běh, už trochu svižněji než včera, trasa stejná, za Nebušice a na začátku jedno rozklusávací kolečko k Horoměřický ul.




Čtvrtek. Záskok na veslech za Jitku, dali sme si rychlou lekci na živák od Royksopp, klasika na potrápení účastníků, rychlý úseky, skoro žádné přestávky, tak to má být. Šel sem příkladem a skoro celou hodinu popadal dech.




Pátek. Ráno zas nevyšlo plavko, málo sem spal. Už to asi nemá smysl ani nějak komentovat. Dopoledne opět záskok za Jitku na veslech, dali jsme klasickou lekci, ale dost sem za to tahal a ujel skoro 12 kiláků, super, to se mi ještě na lekci nepovedlo. Na sobotu bylo zas domluvený kolo, tak jsem večer ještě lehce protánul nožky na trenažéru na zátěž 0. Přecejen nožky na veslech dostávaly tento týden dost zabrat.




Sobota, počasí tentokrát nic moc, ale MArtina sem ukecal, na srazu na pumpě na Bílý Hoře v 10 se ukázal jen Igor (s nim sem ještě nejel). Jeli sme na Unhošť a pak padlo rozhodnutí, že se pojedem mrknout na závod UAC "Jedomělické okruhy". Je to docela hukot, když se kolem prožene balík, naživo sem to ještě neviděl. Jelo jim to pěkně, jednou si něco taky zkusim. S Martinem jsme pak dom už jeli sami, přes Slaný, Velký Přílepy, Roztoky. Spadlo tam 113km, takže pěkný. Počasí bylo fajn, sice zima, ale jinak ok. Večer sem se ještě vykopal na běh, stejný trasa jako v týdnu, ale zas volněji, nožky utahaný, tepy měly tendenci lítat nahoru.




Neděle, fakt je že nožky bolely fest, po včerejšku. Chtěl jsem odběhnout ještě jednu dvacítku ale radši jsem šel zaplavat na Petynku. Plaváníčko luxusní, ve 3 lidech mít pro sebe celou padesátku bazén...:-) Dal sem rozp. 300P, 200K s piskotem a packama, 500K s packama, 200P vyplav, 500K tempo, 200P vyplav, 500K tempo, 300P vyplav. Na závod v sobotu sem fakt zvědavej, minule to zkončilo prsama, protože sem nebyl schopnej držet směr a jak sem se furt plácal sem a tam, tak mě dohnalo stádo prsařů a už nešlo jinak. Uvidíme. Večer už na běh nebyl morál...




Chtěl sem ještě trochu pilnější týden, ale skoro 13hod taky dobrejch, bylo tam hodně tempových úseků na veslech, kde jsem se dost ždímal, takže nelze uplně mluvit o flákámí. :) Příští týden bude spíš odpočinek, pár výklusů, možná ještě jeden bazén, ale toť vše.

Celkem běh: 
39,84km, za 3:39:42, s průměrnými tepy 145. Chtěl sem aspoň pade, ale prostě to nešlo. Těch 200 za červen už určitě nedám.
Celkem kolo: 
147,27km, za 5:04:00, s průměrnými tepy 126. Kolo OK. Pocitově zase dobrý.
Celkem plavání: 
2,7km, za 1:05:00. Aspoň něco málo.
Celkem vesla:
34,2km, za 3:05:00, vesla jsem opravdu neflákal, dával sem si dost do těla.
Celkem poctivě odpoceno 12:54h.

Žádné komentáře:

Okomentovat