6. 6. 2010

Tréningový log (týden 31.5.-6.6.2010)

Tak sem se rozhod že přecejen začnu psát týdenní tréninkový logy. Hlavně kvůli vlastní motivaci ať neni ostuda když už se to veřejně někde vystaví a jednak taky samozřejmě ocením když mi do toho ostatní podobně postižení budou krafat. Plány dopředu nevedu, takže to bude jen soupis toho co sem zrealizoval.

Pondělí supr začátek. Obvykle sice dávám volno, ale v neděli sem se k ničemu nedokopal, průšvih byl, že v pondělí taky ne. Teo v noci blbě spal a ja navíc musel ráno na 7 do jedný firmy. Večer sem pak v 8 po koupání a uspání jednoduše odpadnul taky.


V úterý mi odpadla ranní hodina veslování, tak sem chtěl vystartovat na 6 do bazénu ale v 5 mi byl prcek jemně ale nekompromisně vsunut do náručí že prej už nechce spát a ženuška že ještě jo, tak z toho nic nebylo. Dal jsem večer aspoň desítku na Babu s 2 otočkama k Horoměřický ulici. Původní plán byl spíš pohodově, ale byl jsem ale trochu ztracenej a běžel trochu rychleji. Přepnul sem si hodinky tak, že teď ukazujou místo procent z maximálky aktualní tepovku normálně v tepech, a trochu sem ztrácel přehled. Musel jsem taky kvuli pejsině trochu víc zastavovat než obvykle.




Ve středu se koněčně zase vydařil bazén ráno v 6, dal sem 200 rozplav. prsa, pak po dvoustovkách 5 sérií různý hrátky s pomůckama, pak souvisle 1000m kraul za 20:23. Nic moc extra, ale totální katastrofa to taky neni, po půlroce neplavání. Večer pak trenažér, celý 2 hodinky mě na nem udrží jedině pořádná klasika, jako třeba Matrix...;-) Dal jsem si docela do těla, střídání zátěže 2, což při kadenci okolo 90 dělá asi 290W, a zátěže 0, postupně se zkracující intervaly. Na konci byla pode mnou pěkná louže, dokonce mi v uších natekl pot do sluchátek-pecek a začaly pěkně chraptět, brrr. Neo už jim to ale stihl nandat, tak sem mohl slízt...:)




V noci čtvrtek jsem měl noční "dudlíkovací" službu, spánek (i tak celkem krátkej) rozdělen na několik nesouvislých celků, takže ráno klasicky mrtvolka. Cejtim navíc nohy ze včerejšího trenažéru, tak snad se do večera trochu zmátořim... Večer furt nic moc, venku slušně pršelo, ale přesto sem se dokopal, probral nevěřící pejsinu a vyběhli sme. Bláto jak prase, spíš bažina, plaval jsem i v krosovkách ale nějak sem to doběhl, tepy vyšší ale to se dalo čekat.




Pátek je tu, spánek nic moc, prcek zas trénoval hlasivky, na ošklivej budík sem chvíli nechápavě mžoural, ale pak sem vstal. Dal sem 200 rozplav. prsa, pak po dvoustovkách 5 sérií různý hrátky s pomůckama, pak souvisle 1000m kraul s packama za necelejch 18:30, pak vyplav. 200 prsa. Venku krásně, snad ještě něco klapne... Klaplo to a pěkně. Ukecal jsem Martina a konečně jsem mohl provětrat staro-novýho Tarmaca (napíšu o něm samostatný příspěvek). Cca. 2h vyjížďku jsme ale spíš prokecali, takže to neni na průměrný rychlosti moc poznat, ale Tarmac fakt nejezdí, on lítá...:-) Večer ještě výklus na babu, musel sem to ale zkrátit a otočit se k Horoměřický jen jednou, vyběhl jsem pozdě a už byla v lese tma. Tepy výš, ale běželo se mi překvapivě lehce.




Sobota, celodenní hlídání Tea, Gábi má nějaký seminář. Takže šanci na úspěch měl jen večerní výklus. Ten se ale pěkně "vyved". V lese jsem mi blátě při odrazu podjela dozadu do strany levá noha a já hodil pěknou držku. Brzdil jsem pravým kolenem a rukou, obojí je pěkně odřené, ale jen povrchově naštěstí. Hůř je na tom pravý lejtko, je natažený, otázkou je jak moc. Uvidí se v neděli. Holt 2 dni sucha porád nestačí na vysušení tý bažiny, která se tam vytvářela několik týdnů...




Neděle, dopoledne jsem ještě hlídal Tea, odpoledne sem ale vyrazil na kolo. Motal sem se severně od Prahy a užíval si konečně to supr počasí. Trochu sem do toho víc šlapal, ale stejně průměr přes 30km/h nešel, tak nevim, musim asi víc zabrat jestli chci tydle průměry mít na půlce. Hned po kole sem pak šel eště běhat, ale únava z celkem (na mě) intenzivního týdne, v kombinaci s teplem a ne uplně ideální hydratací měla za následek motání hlavy, tak sem běh trochu zkrátil. Tepy byly vysoký ale jináč se neběželo uplně špatně.




Tak a je to tu, konec týdne, čas kliknout na "Publikovat příspěvek". S týdnem jsem hodně spokojený, letos asi nejpovedenější. Jestli psaní týdenních tréninkových logů bude mít za následek takhle hezký tréninkový týdny tak čas strávený s jejich psaním určitě stojí za to...:)

Celkem běh: 
38,01km, za 3:26:01, s průměrnými tepy 143. Škoda sobotního tlamy, jinak OK.
Celkem kolo: 
175,85km, za 6:11:34, s průměrnými tepy 134. Kolo dost nadprůměrný.
Celkem plavání: 
4,7km, za 1:50:01. No sem rád že sem s plaváním vůbec zase začal..:)
Na vesla nějak nedošlo, tento týden.
Celkem poctivě odpoceno 11:25h.

Žádné komentáře:

Okomentovat