14. 6. 2010

Tréningový log (týden 7.6.-13.6.2010)

Po minulém týdnu sem byl trochu utahanej, takže na pondělí byl plán dát volno a pak 2 plavání, 2 veslování (měl jsem v pátek záskok za Jitku), nějaky ty běhy, když to pujde (s pejsinou je ale teď trochu problém ze hárá..;) ), no a pak o víkendu delší kolo, pokud vyjde počasí. Chtěl sem dát za týden okolo 10h (což je u mě lepší průměr).

Pondělí Volno dle plánu, nožky pobolívaly.


V úterý Ranní lekce v SCE, klasika, pár interválků, nějaký technický sekce, intenzita spíš lehčí. Večer už jsem se s pejsinou nějak nedokopal. Měl jsem nějaký školení, takže se mi práce nakupila na večer a šel sem dost pozdě spát.




Ve středu jsem měl v plánu jít plavat, ale díky tomu že jsem se do podtele dostal až po půlnoci jsem teda v půl šestý do bazénu opravdu nevstal...:( Večer jsem aspoň protočil nožky na trenažéru.




Čtvrtek byl ukázkovej "den blbec". V praci samý průsery, večer to do mě pak na parkovišti na střeše OC Šestka napálila ženská z boku do předního kola. Protože sem neviděl žadný viditelný poškození karoserie, nevzal sem si ani žádnej kontakt a cestou zpátky zjistil že auto táhne doprava a kolo že je docela dost ohnutý nahoru. Holt jak sem byl rozhozenej, nevšimnul sem si včas. Paráda, pravděpodobná výměna tlumiče, možná celýho ramene, bez krytí z pojistky. Byl sem na sebe naštvanej, a blbě spal.




Pátek. Ráno sem zas nevstal na plavání, ach jo. Spal sem dost mizerně a prostě to ráno nešlo. Dopoledne záskok za Jitku na veslech, dali sme si lekci na živák od Royksopp, celkem rychlý písničky (tempo většinou >30spm), minimum přestávek, hezky jsme to tam v 6 lidech zapotili. Na sobotu bylo domluvený kolo, tak jsem večer ještě lehce protánul nožky na trenažéru.




Sobota, počasí pěkný, skoro až moc, dlouhý kolo s grupou z Bílý Hory. Šlapalo to uplně nádherně, často sem střídal na špici, žádný visení jako obvykle, v kopečcích sem neodpadal, naopak sem se držel vpředu. Holt Tarmac zase předváděl jak umí lítat. Jeli jsme přes Rudnou na Beroun, pak přes Koněprusy na Karlštejn, Dobřichovice a pak nahoru přes Karlík, zas na Rudnou, kde jsme se s Martinem trhli a dali si to ještě na sever přes Jeneč, kolem letiště přes Dobrovíz, Tuchoměřice, Velké Přílepy, do Roztok a pak dom. Kopec kolem Julisky zpátky na Hanspaulku už byl trochu se sebezapřením. Kop sem do sebe po dojezdu litr koly, ale nebylo mi moc dobře a nic sem nesněd, žaludek byl jak na vodě. Šli jsme pak s Gábi nakupovat něco do OC Smíchov a tam se mi pěkně zamotala hlava, měl sem co dělat abych s sebou neseknul. Myslel jsem že mám nějakej úžeh, bylo přecejen dost teplo. Vadou na mojí diagnóze bylo že jsem celej den opravdu hodně pil. Má moudrá žena mě však nekompromisně chytla pod flígrem, dotáhla do restaurace a přes můj odpor mě donutila sníst nějaký těstoviny s masovejma koulema, pak horkou čokoládu se šlehačkou a k tomu dort a to mě postavilo na nohy. Takže docela pěknej hlaďák a nová zkušenost. Obvykle ho prožívám tak že sem vysílenej a spíš se trochu rozklepu. Sněd jsem na kole jen jednu tyčku, což bylo málo.




Neděle, cítil jsem se už fajn, a chtěl jsem trochu dohnat absenci běhu v tomto týdnu, takže večer s hárající pejsinou dlouhý běh, za Nebušice, pak dozadu přes Purkrabský háj a zezadu kolem McDonalda, zpátky pak příjemným údolám Divoké Šárky za zurčení potůčku až dom. Kopec zpátky na Hanspaulku bolel ale zatnul sem zuby a vydupal to..:-)




Trochu rozporuplný týden, sice sem to nakonec překulil přes 10hod, ale úplně chybělo plavání, a běhu bylo málo. Zato kolo zase dobrý no a vesla, dělat instruktora jednoho holt donutí...:)

Celkem běh: 
21,74km, za 2:01:16, s průměrnými tepy 145. Málo, zoufale málo, musim přitlačit. Chtěl jsem tento měsíc otočit 200, což už asi nedám...:-/
Celkem kolo: 
188,76km, za 6:31:34, s průměrnými tepy 126. Kolo zase dost nadprůměrný. A pocitově výborný.
Celkem plavání: 
NIC! Dobříšskýho Tvrďáka odplavu asi čubou, nebo co...
Celkem vesla:
20,6km, za 2:01:30, s průměrnými tepy 135. Příští týden bude ještě o hodinu lepší, záskoky mám 2.
Celkem poctivě odpoceno 10:34h.

Žádné komentáře:

Okomentovat