20. 7. 2010

Tréningový log (týden 12.7.-18.7.2010)

Teto týden obsahoval několik intenzivnějších prvků, jednak na veslech ve středu, kdy padly 2 osobáčky na různých tratích, pak v sobotu krátký triatlon, a v neděli intenzivnější kolo a pak běh. Tak ale popořadě.

V pondělí volno. Bylo docela třeba, nožky bolely.

V úterý plavání na Petynce, 300P rozp., 1000K packy jen ruce, 1000k packy s nohama, 200P volne, 2x200K tempo, 200P vyplav. Večer pak kompenzační výklus na Babu, tepům se ale nechtělo moc dolů, asi pořád ještě únava z minulýho týdne.




Ve středu večer mám 2 lekce vesel za sebou, ale asi kvůli vedru nikdo nepřišel, takže jsem na logkartě vyhledal dosud nejlepší výsledek na 4minutovce (1160m) a hurá závodit proti sobě. Šlo to dobře, předjel sem se o celou půlku lodičky a vytvořil si tak nový osobáček 1167m. Meta 1200m se úspěšně přibližuje. Dal jsem si pak čtvrthodinku volně, ale domů se mi ještě nechtělo, takže sem dál hledal v historii a rozhoupal sem se překonat poslední rekord na 10km trati ze zimy. Nebylo tenkrát takový vedro sice, ale měl bych na tom být teď o něco líp i přes tu ptávě odjetou 4minutovku. Rozjel sem to rovnou na plánovanym tempu okolo 1:53-1:54/500m, celkem se to dařilo držet, oproti předchozímu výkonu sem byl o celou dělku lodi vepředu, ale začal sem mít děsnou žízeň. Tak to je škoda, protože sem doufal že to jako v zimě zvládnu bez přestávky. Pití na veslovacím trenažéru znamená prakticky zastavit nebo pít a jednou rukou lehce tahat, čímž ale člověk moc nezíská, leda tak se poleje a zakucká. Tak sem zastavil, napil se, náskok skoro celý padnul tak sem tahal dál a snažil se zas něco nahnat. Nožky už ale začínaly slábnout, tepy narážely skoro na 180, takže už se to moc vylepšit nepodařilo. Ale aspoň trochu jsem předchozí výsledek zlepšil, spadlo tam 37:54. Doufal jsem v čas kolem 37:40, ale holt příště.




Ve čtvrtek jsem využil posledního dne kdy byla ženuška s prckem pryč a dal si s Martinem jedno delší kolo směrem na sever na Velvary, trasu si přesně nepamatuju.



V pátek jsem dal volno, lehký výklus večer se bohužel nepoved.

Na sobotu byl naplánovaný Novoknínský triatlon, který se hezky vyvedl, až na ten muj defekt, ale zas tak moc mě to nemrzelo, vychutnával sem si hezkou atmosféru a pokecal s kamarádama z mytreneeku.




Neděle, chtělo to ještě nějakou intenzivnější tečku za tímto intenzivnějším týdnem a protože jsem se po závodě necítil moc utahanej, dal jsem si jedno rychlejší kolo a pak ještě hned běh. Na běhu mě překvapily celkem nízký tepy, ale bylo po dešti, voňavej vzdoušek a celkem zima, takže asi proto.




Celkem běh: 
22,77km, za 2:17:00, s průměrnými tepy 142. Objem nic moc, ale to nebyla tento týden priorita.
Celkem kolo: 
154,48km, za 6:03:00, s průměrnými tepy 135.
Celkem plavání: 
3,5km, za 1:26:00. Zas to nějak stagnuje, musim to popohnat..:)
Celkem vesla:
17km, za 1:25:00, zde spokojenost, 2 nový osobáčky, co víc si přát.
Celkem poctivě odpoceno 10:25h. Objemově slabší, ale o to intenzivnější, takže spokojenost.

Žádné komentáře:

Okomentovat